Nog lang niet uitgeleerd? Ga aan de slag met extra oefenmateriaal!

Naast alle oefeningen uit het boekje #gitaarheld heb ik nog een paar leuke extra's voor je klaarstaan. Tips voor het wisselen van akkoorden, manieren om sneller te leren en een aantal fantastische liedjes waarmee je ook je techniek traint!

Heb je er nog steeds geen genoeg van gekregen? Verbeter je techniek met deze songs!

Aart Lameris
Sfeer

Tokkelen, slag, barré, theorie en meer! Breid je skills uit met de beste gitaarcursussen

Beginner of basisgitarist? Leer stap-voor-stap gitaar spelen in het ritme dat bij jou past, op de momenten die jou uitkomen. Met populaire liedjes leg je de perfecte basis voor jouw gitaarspel op de elektrische, of de akoestische gitaar. Een goed doordachte opbouw, heldere uitlegvideo’s en duidelijke bladmuziek laten de kramp in jouw handen verdwijnen als een gitaarslag bij heldere hemel. Want ik weet zeker: gitaar spelen zit ook in jóuw vingers!

Aart Lameris

Kampvuurboekjes word een kampvuurheld op gitaar!

In dit boek vind je de 20 leukste kampvuurliedjes. Bij elk liedje krijg je een video waarin ik uitleg hoe je het moet spelen. Daarnaast zit dit boek boordevol extra’s, zoals tips over het maken van een vuurtje, de goede opbouw van een avond, je eigen gekozen liedje en hoe je de perfecte marshmallow maakt. Onlangs kwam deel 2 #haardvuurheld uit met nog eens 20 liedjes in een winters tintje. Deze boekjes zijn echte must-haves voor gitaristen!

Aart Lameris
Sfeer

Wil je ervaren dat gitaar spelen ook in jóuw vingers zit? begin meteen met de
gratis beginnerscursus!

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?