Leer barre akkoorden op gitaar met Love Yourself van Justin Bieber!

Barré akkoorden zijn voor veel gitaristen heel lastig om te spelen. Dat komt doordat je bij een barré akkoord je wisvinger plat moet leggen over alle snaren van de gitaar en ook nog andere vingers moet gebruiken. Dat is voor veel gitaristen heel lastig.

Een manier om een opstap naar barré akkoorden te maken is door stapjes er naartoe te zetten. Het nummer Love Yourself van Justin Bieber is daar heel geschikt voor. Je speelt namelijk de vorm van een barré akkoord, maar je hoeft nog niet je wijsvinger plat te leggen. Op die manier kun je alvast wennen aan de greep met de lastige spreiding tussen je wijsvinger en ringvinger en kom je een stapje dichter in de buurt van een barré akkoord!

maak een goede opstap naar barre akkoorden 

Om je verder te helpen met barré akkoorden heb ik Love Yourself van Justin Bieber gratis voor je online staan op YouTube. Hier vind je de uitlegvideo en ook de bladmuziek van het nummer. Als je barré akkoorden écht goed onder de knie wilt krijgen, bekijk dan even mijn nieuwe cursus voor barré akkoorden of één van mijn andere gitaarlessen!

love yourself van justin bieber op gitaar
Love yourself op gitaar

Love yourself Justin Bieber


Wist je trouwens dat dit nummer van Justin Bieber eigenlijk geschreven is door Ed Sheeran? Daarom is dit misschien wel mijn favoriete Justin Bieber song. Wil je nog meer Ed Sheeran liedjes leren? Bekijk dan ook eens Bad Habits of I see fire!


wil je meer weten of de cursus barre akkoorden?

Ontdek mijn online cursus voor barré akkoorden:

Bekijk de cursus barre akkoorden

Wil je ervaren dat gitaar spelen ook in jóuw vingers zit? begin meteen met de
gratis beginnerscursus!

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?