Aart Lameris Fijnbesn-aart leren gitaar spelen

Aangenaam, ik ben Aart Lameris uit Zwolle. Jouw docent en inspirator bij het leren gitaar spelen. Met mijn jarenlange ervaring in het geven van gitaarlessen ontwikkelde ik een unieke online lesmethode. Namelijk leren gitaar spelen met liedjes.

Want hoe tof is het als je from scratch meteen je eerste song kan spelen? En je het oefenen van saaie noten kan overslaan? Tijdens het lesgeven aan honderden leerlingen merkte ik dat deze methode écht werkt. Waarom? Omdat leren met liedjes ontzettend motiverend is!

Aart Lameris
helemaal in jouw (gitaar)element

Mijn eigen band Burgeon Euforisch gevoel door gitaar spelen

Dat euforische gevoel van muziekmaken, ligt ook voor jou binnen handbereik. Letterlijk! Ik ervoer het zelf toen ik op 14-jarige leeftijd míjn eerste liedje speelde op de akoestische gitaar van een tante: Wake Me Up When September Ends van Green Day. Ik werd op slag verliefd op de authentieke sound van dit snaarinstrument. En dat gevoel is nooit meer weggegaan.

Inmiddels heb ik mijn eigen band Burgeon en ervaar steeds weer hoe mooi het is om sámen (onze eigen) liedjes te spelen. Ik zie het daarom als mijn missie om ook jou te inspireren bij het leren gitaar spelen. En je zo te helpen bij het creëren van de mooiste muzikale ervaringen in jouw leven!

Aart Lameris

Hoe ik jou leer gitaar spelen? Goed gestemd aan de (gitaar)slag!

Mijn unieke lesmethode is leren gitaar spelen met liedjes. Want zeg nou zelf: als je direct het resultaat van jouw inzet hoort, raak je toch nóg geïnspireerder om verder te leren? Of je nu jong begint of als volwassene gitaar wilt leren: via mijn gitaar-roadmap weet jij precies waar je staat en waar je aan moet werken. Zo blijf je goed gestemd bij het vinden van jouw (gitaar)slag!

Aart Lameris
Sfeer

Gitaar leren terwijl je liedjes speelt De leukste gitaarboekjes voor iedere gitarist!

Wist je dat ik naast mijn online gitaarlessen en een gratis gitaarles 3 hele toffe boekjes heb samengesteld? Deze boekjes met overzichtelijke bladmuziek en duidelijke uitlegvideo's gaan jouw gitaarskills naar een hoger niveau tillen. In #GITAARHELD vind je alle essentiële techniekoefeningen en #KAMPVUURHELD en #HAARDVUURHELD zijn de leukste kampvuurboekjes voor je gitaar!

Aart Lameris

Met mijn online gitaarlessen zet ik jou in de lead. Want ik weet zeker: gitaar spelen zit ook in jouw vingers!

Wil je ervaren dat gitaar spelen ook in jóuw vingers zit? begin meteen met de
gratis beginnerscursus!

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?