Leren tokkelen op gitaar?

Leren tokkelen op gitaar
tokkelen gitaarJe wilt leren tokkelen op gitaar. Dat kan behoorlijk lastig zijn, want tokkelen op gitaar is gewoon niet makkelijk. Het is dus belangrijk dat je eerst de basis van gitaar spelen onder de knie hebt. Als je een aantal akkoorden kent en ze snel met elkaar kunt afwisselen kun je proberen om te tokkelen op gitaar. 

Je bent begonnen met gitaar spelen en de eerste dingen lukken al aardig. Je kunt akkoorden spelen met een slagje en het lukt ook al om de akkoorden goed met elkaar af te wisselen. Je kunt al mooi wat kampvuurliedjes spelen. (heb je die uit mijn kampvuurboekje al geprobeerd?) Maar nu wil je een stap verder zetten en leren tokkelen. Maar je komt er achter dat dat best wel lastig is.Wil je weten wat belangrijk is om goed te leren tokkelen en wat het beste begin is? Lees dan snel verder, want ik heb daarvoor iets heel moois voor je. Ik heb inmiddels al honderden leerlingen geholpen om te leren tokkelen op gitaar.


dit is hoe je beter kunt leren tokkelen op gitaar:

Het belangrijkste is een goede stap-voor-stap uitleg. Daarvoor kun je het beste even een kijkje nemen bij mijn tokkelcursus. In de tokkelcursus begin ik bij de basis van tokkelen en werken we stapsgewijs naar steeds meer tokkeltechnieken toe. En dat terwijl je meteen al liedjes aan het tokkelen bent! Ik vind het namelijk heel belangrijk om te leren met liedjes, omdat dat gewoon het meest motiveert. 

Dit is hoe het werkt: je kunt een gratis tokkelles proberen zodat je er achter komt of je het goede niveau hebt om in te stromen met tokkelen. Als je de eerste les gedaan hebt heb je meteen een goede basis geleerd en weet je of de rest van de tokkelcursus ook een succes gaat zijn. Daarna kun je beginnen met de tokkelcursus en gaat het je vast en zeker lukken om de rest van alle liedjes te spelen en kun jij dus ook leren tokkelen op gitaar


extra inspiratie voor het leren tokkelen:


ben je klaar om een goede start te maken met leren tokkelen op gitaar?

Mooizo! Bekijk dan hier even alle informatie over de tokkelcursus:

bekijk de tokkelcursus

Wil je ervaren dat gitaar spelen ook in jóuw vingers zit? begin meteen met de
gratis beginnerscursus!

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?