Alles wat je moet weten om te beginnen! Gratis gitaar leren spelen? (online gitaarles)

In mijn gratis online gitaarcursus leer je alles wat je moet weten om te beginnen op gitaar. Je krijgt advies over de aankoop van een gitaar, je leert je gitaar te stemmen en leert de goede houding. 

Daarna krijg je je eerste liedjes op gitaar aangeleerd. Zo kom je er achter of gitaar spelen wat voor jou is en speel je in no-time je favoriete liedjes mee!

Aart Lameris
Leer online gitaar spelen
met liedjes
Verbeter stap-voor-stap
jouw skills
Laagdrempelig, in het ritme dat
bij jou past

Geen onmogelijke akkoorden en saaie noten Start direct met de leukste gitaarliedjes

Leren met liedjes. Dat is mijn motto. En dat is wat jij gaat leren in de gratis gitaarcursus. Les 1 is ook echt een bekend liedje die elke beginner onder de knie kan krijgen. Je start dus niet met onmogelijke akkoorden, saaie noten of theorie, maar echt meteen met een liedje!

Als je namelijk iets herkenbaars kunt naspelen op gitaar ben je meteen gemotiveerd. Zo werkte het bij mij ook toen ik ooit begon. Op het moment dat ik mijn eerste liedje mee kon spelen was ik verkocht en ben ik nooit meer gestopt met gitaar spelen! Ben jij er klaar voor om ook de leukste start op gitaar te maken? 

Aart Lameris
Sfeer

Wat je moet weten voordat je begint Gitaar spelen zit ook in
jouw vingers!

De gratis gitaarcursus richt zich op beginnende gitaristen vanaf 8 jaar die het eerste begin van het gitaar spelen in de vingers willen krijgen. Heb jij de basistechnieken al onder de knie? Dan raad ik je mijn tokkelcursus of slag- & ritmecursus aan. Sta je echt nog aan het begin van jouw gitaaravontuur? Go for it!

  • Beginnende gitaristen
  • Gitaristen vanaf 8 jaar
  • Gemotiveerde muziekliefhebbers
Aart Lameris

De voordelen van online leren gitaar spelen Online gitaarles waar jij in de lead bent!

Krijg meteen toegang tot de cursus
op je mobiel, tablet of laptop
Leer in het ritme dat bij jou past,
op de momenten die jou uitkomen
Kijk de online gitaarlessen
zo vaak terug als je wilt

Het enthousiasme dat ik zie als cursisten ook hun favoriete liedjes kunnen spelen is onbetaalbaar! wie ik ben en waarom ik dit doe

Aangenaam, ik ben Aart Lameris uit Zwolle. Jouw docent en inspirator bij het leren gitaar spelen. Ik ben gitaar gaan spelen omdat ik veel muziek luisterde en het zelf wilde kunnen naspelen. Toen ik dat probeerde en het lukte ben ik nooit meer gestopt. Het enthousiasme dat ik bij mijn cursisten zie als zij ook hun favoriete liedjes kunnen spelen is onbetaalbaar!

Tijdens het geven van gitaarles aan honderden leerlingen ben ik er achter gekomen hoe ik het beste aan iemand kan aanleren hoe je gitaar speelt. Dit heb ik samengevat in een online gitaarcursus: beginnen met makkelijke liedjes en stap voor stap iets nieuws erbij. Jij kunt ook leren om met je favoriete liedjes mee te spelen, dus ga nu aan de slag!

Aart Lameris
Sfeer
Brian Spans over Aart Lameris, gitaarleraar
“Ik heb de gratis gitaarcursus gevolgd om te kijken of het wat voor mij was. Ik werd enorm enthousiast en heb de basiscursus aangeschaft. Door de duidelijke instructies en goede filmpjes kan ik de eerste akkoorden en stukjes al spelen. Ik volg deze cursus met veel plezier!” Brian Spans

Ben je er klaar voor? Begin met de gratis gitaarcursus

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?