Word tokkelkoning op gitaar! Online gitaarcursus tokkelen

Heb je de basis van het gitaar spelen onder de knie (bijv. door de gitaarles voor beginners succesvol te hebben afgerond)? Breid jouw skills dan uit en word de tokkelkoning op gitaar. Van simpele basistokkels tot prachtige fingerpicking nummers. Leer tokkelen met de mooiste liedjes!

Aart Lameris
Leer online gitaar spelen
met liedjes
Verbeter stap-voor-stap
jouw skills
Laagdrempelig, in het ritme dat
bij jou past

Krijg je die tokkelliedjes maar niet in je vingers? Ontrafel het geheim van tokkelen!

Je ziet andere gitaristen met het grootste gemak al die mooie en bekende tokkelliedjes spelen op gitaar. Maar wat je ook probeert, je krijgt ze zelf maar niet in de vingers…

Tokkelen op gitaar voert je naar magische muziekmomenten, maar is ook moeilijk als je niet weet waar te beginnen. Met mijn gitaarcursus tokkelen leer je stapsgewijs alle technieken met de fijnste liedjes.

Aart Lameris
Sfeer

Wat leer je in deze online tokkelcursus? In 20 lessen van basistokkels naar gevorderde liedjes

Leer in 20 online gitaarlessen 19 nieuwe én classic tokkelliedjes! Krijg alle technieken vingervlug onder de knie, met hulp van heldere uitlegvideos, duidelijke bladmuziek en de originele tracks. Van plukken, fingerpicking tot tokkelen met plectrum. Eenmalige aankoop, voor altijd tot jouw beschikking!

  • Begin (gratis) bij het begin van tokkelen
  • Bereid stap-voor-stap jouw tokkelskills uit
  • Eindig met de mooiste, gevorderde tokkelliedjes
Aart Lameris

De voordelen van online leren gitaar spelen Online gitaarles waar jij in de lead bent!

Krijg meteen toegang tot de cursus
op je mobiel, tablet of laptop
Leer in het ritme dat bij jou past,
op de momenten die jou uitkomen
Kijk de online gitaarlessen
zo vaak terug als je wilt

Wat je moet weten voordat je begint Tokkelcursus voor gitaristen met een basisniveau

Deze cursus richt zich op gitaristen die de basis van het gitaar spelen in de vingers hebben. Weet je niet zeker of deze online tokkelcursus past bij jouw spelniveau? Kijk dan in de gitaar-roadmap waar jij staat of probeer de gratis eerste tokkelles! Gaat dit naar wens? Dan is de kans groot dat je ook aan de andere lessen veel plezier gaat beleven.

Kom je er gaandeweg toch achter dat tokkelen niets voor je is? Ontvang dan het volledige cursusbedrag terug.

  • Gitaristen met een basisniveau
  • Gitaristen vanaf 8 jaar
  • Gemotiveerde muziekliefhebbers
Aart Lameris
Noa Littel over Aart Lameris, gitaarleraar
“ik volg nu de tokkelcursus van aart en ben er echt super blij mee! het wordt duidelijk uitgelegd, je kan op elk moment oefenen, en als je liedje heb geoefend kan je meespelen met de backingtrack. daarnaast leer je nog super leuke kampvuurliedjes! het is echt een aanrader!” Noa Littel
66 euro

20 lessen Tokkelcursus

Breid jouw gitaarskills uit en word de tokkelkoning op gitaar! Van simpele basistokkels tot prachtige fingerpicking nummers. Van plukken tot tokkelen met plectrum. Het komt allemaal stapsgewijs voorbij, terwijl je de mooiste tokkelliedjes speelt!

  • Stapsgewijs alle tokkeltechnieken
  • Lessen met een duidelijke structuur
  • Meespelen met 19 bekende liedjes
Aart Lameris
Sfeer

Niet tevreden? 100% geld-terug-garantie!

Veelgestelde vragen Heb je een vraag over de tokkelcursus?

Kijk of het antwoord tussen de veelgestelde vragen staat.

Kan ik meteen beginnen?

Als je de cursus aanschaft krijg je meteen toegang tot alle lessen. Je kan het helemaal op je eigen tijd en tempo doen, dus je kunt inderdaad direct aan de slag!

Hoe weet ik of ik het juiste niveau heb om te beginnen aan de tokkelcursus?

Probeer daarvoor de gratis tokkelles. Als je die onder de knie hebt weet je zeker dat je het goede niveau hebt voor de tokkelcursus. Je kunt hier de gratis les volgen.

Moet ik noten leren lezen?

Nee. Op gitaar gebruiken we akkoordenschema’s en tabs. Tabs zijn voor gitaar veel makkelijker dan noten. De meeste mensen snappen tabs meteen, dus hoef je het niet te leren lezen. Soms kijken we wel naar het ritme van de noten, maar verder gebruiken we alleen akkoorden en tabs!

Welke gitaar is het meest geschikt voor tokkelen?

Een westerngitaar is het meest geschikt om mee te tokkelen, maar de klassieke en de elektrische gitaar kunnen ook prima gebruikt worden.

Hoe lang ben ik met de tokkelcursus bezig?

De meeste gitaristen zijn er iets meer dan een half jaar mee bezig. Natuurlijk is het afhankelijk van hoeveel tijd je erin steekt, maar als je gemotiveerd bent kan het heel snel gaan!

Hoe vaak moet ik oefenen om het tokkelen goed aan te leren?

Het beste is om dagelijks gitaar te spelen. Dat hoeft niet altijd lang te zijn, het is vooral belangrijk dat het elke dag weer even terugkomt. 20 minuten tot een half uurtje is voldoende, meer mag altijd!

Is online les beter dan gitaarles in het echt?

Beide vormen hebben hun voor- en nadelen. Het voordeel van fysiek gitaarles bij een privéleraar is vooral dat je individueel wordt benaderd. Toch heb ik in mijn eigen lespraktijk ervaren dat ik bij het eerste half jaar van gitaar spelen bij iedereen ongeveer dezelfde lessen geef.

De voordelen van online gitaarles is dat je overal en wanneer je maar wilt aan de slag kan, je in je eigen tempo vooruit gaat, en je de instructies zo vaak kan terugkijken als je wilt. Daarnaast kun je mij altijd vragen stellen en is er de mogelijkheid om je eigen liedjes te kiezen of een live online les met mij in te plannen.

Geef je ook losse online lessen?

Ja, je kan bij kies je eigen liedje een nummer aanvragen waarvan jij de bladmuziek en een uitlegvideo toegestuurd krijgt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een live online les bij me in te plannen.

Een andere vraag?

Neem hier contact met me op

Meteen beginnen? Krijg direct toegang tot de tokkelcursus

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?