Leer barré akkoorden spelen op gitaar! Online gitaarcursus
barre akkoorden

Wil je barré akkoorden leren spelen op gitaar? In deze cursus leer je stap voor stap toewerken naar het goed kunnen spelen van barré akkoorden. Barré akkoorden lijken voor veel gitaristen onmogelijk, maar als je dit op een goede manier stap-voor-stap aanvliegt gaat het óók jou lukken om door die barre tocht heen te komen!

Cursus barré akkoorden
Stapsgewijs toewerken
naar barre akkoorden
Leer het systeem
achter alle akkoorden
Met heerlijke songs
om mee te spelen!

Wat leer je in de cursus barré akkoorden? Met deze stap-voor-stap methode
kan jij ook barre akkoorden spelen

Barré akkoorden zijn voor veel gitaristen een grote obstakel. Je moet namelijk je hele wijsvinger platleggen over de gitaarhals en óók nog iets met je andere vingers doen. Dat lijkt bijna onmogelijk, maar het heeft alles te maken met de goede weg er naartoe. Met deze stap-voor-stap methode werk je steeds meer toe naar barré grepen waardoor jij je spieren in je vingers traint en het uiteindelijk onder de knie krijgt!

 • Je werkt stapsgewijs toe naar barré akkoorden
 • Je leert het systeem achter alle akkoorden
 • Je leert technieken, oefeningen en heerlijke songs!
barré akkoorden gitaar
Sfeer

Kun jij dit ook? Voor wie is de cursus barre akkoorden geschikt?

Wanneer je wilt beginnen met barré akkoorden moet je al een basis van gitaar spelen onder de knie hebben. Als je de basisakkoorden, slagjes en tokkeltjes kent en het lukt je al goed om verschillende nummers lekker mee te spelen op gitaar, dan is deze cursus voor jou zeker geschikt. Wil je eerst de basis van het gitaar leren spelen beter onder de knie krijgen? Dan is onze gitaarles voor beginners wellicht wat voor jou. 

Als je zomaar uit het niets een barré akkoord probeert is de kans klein dat het meteen lukt. Een stap-voor-stap opbouw en structuur is essentieel. Die vind je terug in deze cursus. Daarnaast leer je heerlijke nummers meespelen!

barré akkoorden leren

De voordelen van online leren gitaar spelen online gitaarles waar jij in de lead bent!

KRIJG METEEN TOEGANG TOT DE CURSUS
OP JE MOBIEL, TABLET OF LAPTOP
LEER IN HET RITME DAT BIJ JOU PAST,
OP DE MOMENTEN DIE JOU UITKOMEN
KIJK DE ONLINE GITAARLESSEN
ZO VAAK TERUG ALS JE WILT

Wil jij alle barré akkoorden leren spelen? Start met de cursus barre akkoorden!

basis

van € 100,00

voor € 87
 • Toegang tot de online cursus barré
 • Alle lessen onbeperkt beschikbaar
 • Ik sta klaar voor al je vragen

Premium

van € 130,00

voor € 115
 • Toegang tot de online cursus barré
 • Alle lessen onbeperkt beschikbaar
 • Ik sta klaar voor al je vragen
 • 1x live online privéles voor feedback
 • Meest gekozen optie
Meest gekozen

Pro

van € 160,00

voor € 140
 • Toegang tot de online cursus barré
 • Alle lessen onbeperkt beschikbaar
 • Ik sta klaar voor al je vragen
 • 2x live online privéles voor feedback
 • Regelmatige peiling van je vooruitgang
 • Meest voordelige optie

Niet tevreden? 100% geld-terug-garantie!

Dennis Rombouts over Aart Lameris, gitaarleraar
“De cursus barré-akkoorden, in een woord geweldig! Je start met makkelijke figuurtjes, die daarna steeds meer richting een volledig barré-akkoord vormt. Prachtige liedjes gekozen (voor mij pareltjes) en zeer goed uitgelegd. Aart helpt je ook bij deze cursus stap voor stap je goed door deze stof heen. Een aanrader voor iedereen die gitaar wilt spelen, ook voor de gevorderde gitarist!” Dennis Rombouts

Veel gestelde vragen Heb je een vraag over de cursus barre akkoorden?

Kijk of het antwoord tussen de veel gestelde vragen staat.

Kan ik meteen beginnen?

Als je de cursus aanschaft krijg je meteen toegang tot alle lessen. Je kan het helemaal op je eigen tijd en tempo doen, dus je kunt inderdaad direct aan de slag!

Hoe ziet deze online cursus eruit?

Als je de cursus barré akkoorden aanschaft kom je in een online omgeving terecht waar je de cursus ziet staan. De cursus is onderverdeeld in verschillende modules en lessen. Stap-voor-stap werk je toe naar het steeds beter kunnen spelen van barré akkoorden met behulp van veel nummers en oefeningen. Bij elke les zit een duidelijke uitlegvideo, bladmuziek en een nummer waarbij je kunt meespelen. De lessen zijn onbeperkt beschikbaar en kun je dus altijd terugkijken.

Welk niveau moet je hebben om te kunnen beginnen met barré?

Je moet zeker al een mooie basis van gitaar spelen hebben staan. Je kent de basisakkoorden, slagjes, tokkeltjes en het lukt je al goed om verschillende nummers lekker te kunnen meespelen op gitaar. Als je dat kunt weet je dat je kunt beginnen met de cursus barré akkoorden. Ben je daar nog niet? Kijk dan even naar mijn andere gitaarcursussen of kampvuurboekjes

Ik vind barré akkoorden echt (té) moeilijk. Gaat het nu wel lukken?

Als je zomaar uit het niets een barré akkoord probeert is de kans heel klein dat dit lukt. Een stap-voor-stap opbouw en structuur is essentieel. Die vind je terug in deze cursus. Je moet de greep opbouwen en steeds beter leren trainen. Dat doe je door dit dagelijks terug te laten komen met de juiste oefeningen. Op den duur raken je vingers gewend aan de lastige stand en moet het lukken om de grepen wel te spelen. Daarnaast sta ik altijd voor je klaar om je verder te helpen als je toch vastloopt.

Is het nodig om de live online lessen erbij te doen?

Het kan heel goed zijn dat het je zonder live online lessen lukt om alles in te studeren. De live online lessen hebben wel als voordeel dat ik met je mee kan kijken zodat je persoonlijke feedback kunt ontvangen over jouw vooruitgang met de barré akkoorden. Daarnaast werkt het ook goed als stok achter de deur om ermee bezig te blijven. 

Wat moet ik me voorstellen bij een live online les?

We maken een afspraak om een half uur te videobellen. Ik kijk waar je staat en help je verder met waar je mee bezig bent. Zo kan ik meekijken hoe je het doet en je tips geven om de barré akkoorden nog beter in de vingers te krijgen. Ook geef ik aan op welke punten jij het beste kunt focussen. De combinatie van persoonlijke feedback en je online lessen werkt heel goed!

Kan ik een live online les er ook later bij doen?

Dat kan! Je kunt via deze pagina altijd een extra live online les aanvragen. Wanneer je ze meteen bij de cursus koopt zijn ze wel voordeliger. 

Een andere vraag?

Neem hier contact met me op

Meteen beginnen? krijg direct toegang tot de cursus barre akkoorden

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?