Aan de slag op gitaar met de leukste liedjes! gitaar leren spelen zonder notenleer

Wil jij gitaar leren spelen zonder noten te kennen? Met deze online leermethode kun jij aan de slag met gitaarles zonder notenleer. Noten leren op gitaar is namelijk helemaal niet nodig. Je kunt via makkelijke overzichten en akkoorden heel goed gitaar leren spelen. Wist je dat de meeste professionele gitaristen ook gitaar spelen zonder noten? Jij kunt dit dus ook leren!

Gitaar spelen zonder noten te kennen
keuze uit cursussen voor
beginners of basisgitaristen
verbeter stap-voor-stap
jouw skills
zonder noten gitaar
leren spelen!

Alle basistechnieken terwijl je liedjes speelt! Online gitaarles zonder noten

Sta je nog aan het begin van gitaar spelen? De meeste beginners denken dat je een lange weg te gaan hebt en noten moet leren voordat je kunt starten. Maar dat is helemaal niet zo! Jij kunt vandaag nog jouw eerste nummer op gitaar spelen zonder noten te kennen met mijn online gitaarmethode. Speel binnen no-time de leukste liedjes mee, met hulp duidelijke uitlegvideo’s. Gitaar leren spelen zit ook in jóuw vingers!

Gitaar spelen zonder noten te kennen

De beste online gitaarles zonder notenleer zo kun je gitaar spelen zonder noten te kennen

Hoe krijg je het gitaar spelen goed aangeleerd zonder noten te kennen? Daar is een heel mooi systeem voor. Dat noemen ze tabs. Je ziet op papier 6 lijntjes staan: dat zijn de snaren van je gitaar. De onderste lijn is de dikste snaar en de bovenste lijn is de dunste snaar.

Er staan cijfers op die lijntjes, dat zijn de vakjes op de gitaarhals die je moet indrukken. Zo weet je precies welke noot je moet pakken op de gitaar zonder noten te leren. Eigenlijk sla je de vertaalslag van noten naar je gitaarspel over en lees je meteen wat je moet doen op de gitaar. Ideaal toch?

In mijn techniekboekje #GITAARHELD leer je precies hoe je met tabs moet werken.

gitaar spelen zonder noten te kennen
Sfeer

De voordelen van online gitaar leren spelen zonder notenleer online gitaarles waar jij in de lead bent!

Krijg meteen toegang tot cursussen
op je mobiel, tablet of laptop
Leer in het ritme dat bij jou past,
op de momenten die jou uitkomen
Kijk de online gitaarlessen
zo vaak terug als je wilt

Kun je al wat en wil je verder? met gitaarles zonder noten naar een hoger niveau!

Ben je geen beginner meer? Er zijn verschillende vervolgcursussen waar je mee leert gitaar spelen zonder notenleer, bijvoorbeeld de tokkelcursus of slag- en ritmecursus. 

Daarnaast heb ik naast het techniekboekje nog 2 fantastische gitaarboekjes met tabs, akkoorden en uitlegvideo's waarmee je kunt gitaar spelen zonder noten te kennen. De boekjes #KAMPVUURHELD en #HAARDVUURHELD zijn de leukste kampvuurboekjes voor je gitaar! 

Wil je weten waar je nu staat en wat voor jou de beste stap is?

Gitaarles zonder notenleer
Sfeer
Kevin van Benthem over Aart Lameris, gitaarleraar
“Aarts lessen zijn altijd heel leuk omdat je leert met een liedje. Je kunt zelfs je eigen liedje kiezen! Als ik een vraag heb helpt Aart mij altijd erg goed.” Kevin van Benthem

Dit is Aart Lameris Fijnbesn-aart gitaar leren spelen zonder noten

Aangenaam, ik ben Aart Lameris uit Zwolle! Jouw docent en inspirator bij het online gitaar leren spelen zonder noten. Met mijn jarenlange ervaring in het geven van gitaarles en het zelf spelen in een band ontwikkelde ik een unieke online lesmethode. Namelijk leren gitaar spelen met liedjes, waarbij je die saaie noten overslaat!

Wil je weten waar jij nu staat op gitaar? Bekijk dan mijn gitaar-roadmap en kom er achter wat voor jou de volgende stap is.

Gitaar leren spelen zonder noten
Sfeer

De beste start maken? Bekijk in de gitaar-roadmap wat het beste bij je past

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?