Alle basistechnieken terwijl je liedjes speelt! Gitaar leren spelen voor beginners (Online basiscursus)

Leer in deze uitgebreide basiscursus stap-voor-stap de belangrijkste technieken op gitaar. Speel binnen no-time de leukste liedjes mee, met hulp van duidelijke uitlegvideo’s, bladmuziek én de originele track. Gitaar spelen zit ook in jóuw vingers!

Aart Lameris
Leer online gitaar spelen
met liedjes
Verbeter stap-voor-stap
jouw skills
Laagdrempelig, in het ritme dat
bij jou past

Genoeg van die ‘onmogelijke’ akkoorden en saaie noten? Start direct met de leukste gitaarliedjes

Kramp in je vingers, akkoorden die onmogelijk lijken, losse noten die je oren teisteren, door de bomen het bos niet meer zien in het woud van gitaarinfo op internet. Ben je beginnend gitarist en klinkt dit bekend in de oren?

Met mijn online basiscursus gitaar kom je helemaal in je (gitaar)element! Begin bij het begin van gitaar leren spelen, bouw snel vingerlenigheid op, ontdek alle basistechnieken. En dat allemaal terwijl je de tofste liedjes speelt!

Aart Lameris

Wat leer je in deze online gitaarcursus? In 30 lessen van beginner naar basisgitarist

Leer in 30 lessen 25 basisakkoorden en 18 nieuwe én classic gitaarliedjes! Krijg alle basistechnieken vingervlug onder de knie, met hulp van heldere uitlegvideos, duidelijke bladmuziek en de originele tracks. Eenmalige aankoop, voor altijd tot jouw beschikking!

  • Leer met liedjes van o.a. Ed Sheeran & John Mayer
  • Leer akkoorden en tabs lezen
  • Leer slagjes, tokkelen & plectrumtechniek
Aart Lameris
Sfeer

De voordelen van online leren gitaar spelen Online gitaarles waar jij in de lead bent!

Krijg meteen toegang tot de cursus
op je mobiel, tablet of laptop
Leer in het ritme dat bij jou past,
op de momenten die jou uitkomen
Kijk de online gitaarlessen
zo vaak terug als je wilt

Wat je moet weten voordat je begint Gitaar spelen zit ook in
jouw vingers!

Deze gitaarcursus richt zich op beginnende gitaristen die de basis van het gitaar spelen in de vingers willen krijgen. Heb jij de basistechnieken al onder de knie? Kijk dan in de gitaar-roadmap waar jij staat en wat de volgende stap is. Sta je echt nog aan het begin van jouw gitaaravontuur? Go for it!

Kom je er gaandeweg achter dat gitaar spelen toch niets voor je is? Je ontvangt zonder opgave van reden het volledige cursusbedrag terug (binnen 14 dagen na aankoop). Wil je het eerste begin van gitaar spelen in de vingers krijgen, dan is de gratis online gitaarcursus wellichts iets voor je.

  • Beginnende gitaristen
  • Gitaristen vanaf 8 jaar
  • Gemotiveerde muziekliefhebbers
Aart Lameris
Herbert van Saarloos over Aart Lameris, gitaarleraar
“Als beginner ben ik gaan zoeken naar een basiscursus gitaar spelen. Na wat research kwam ik Aart tegen op Youtube. Na de intro was ik erg tevreden over de opbouw. Ik ben nu over de helft van de cursus en het bevalt me uitstekend. Leuke afwisseling tussen liedjes, akkoorden en andere oefeningen. Goede opbouw en fijne manier van lesgeven door Aart. Heel tevreden en dat voor een scherpe prijs” Herbert van Saarloos
99 euro

30 lessen Basiscursus gitaar

In deze uitgebreide cursus leer je stap-voor-stap de belangrijkste basistechnieken voor het bespelen van jouw gitaar. Speel binnen no-time de leukste liedjes mee, met hulp van duidelijke uitlegvideo’s, bladmuziek én de originele track.

  • Stapsgewijs alle basistechnieken
  • Lessen met een duidelijke structuur
  • Meespelen met 18 bekende liedjes
Aart Lameris

Niet tevreden? 100% geld-terug-garantie!

Veelgestelde vragen Heb je een vraag over de online basiscursus?

Kijk of het antwoord tussen de veelgestelde vragen staat.

Kan ik meteen beginnen?

Als je de cursus aanschaft krijg je meteen toegang tot alle lessen. Je kan het helemaal op je eigen tijd en tempo doen, dus je kunt inderdaad direct aan de slag!

Hoe lang ben ik met de basiscursus bezig?

De meeste gitaristen zijn er ongeveer een half jaar tot een jaar mee bezig. Natuurlijk is het afhankelijk van hoeveel tijd je erin steekt, maar als je gemotiveerd bent kan het heel snel gaan!

Hoe vaak moet ik oefenen om de basis goed aan te leren?

Het beste is om dagelijks gitaar te spelen. Dat hoeft niet altijd lang te zijn, het is vooral belangrijk dat het elke dag weer even terugkomt. 20 minuten tot een half uurtje is voldoende, meer mag altijd!

Moet ik noten leren lezen?

Nee. Op gitaar gebruiken we akkoordenschema’s en tabs. Tabs zijn voor gitaar veel makkelijker dan noten. De meeste mensen snappen tabs meteen, dus hoef je het niet te leren lezen. Soms kijken we wel naar het ritme van de noten, maar verder gebruiken we alleen akkoorden en tabs!

Hoe stem ik mijn gitaar?

In mijn gratis cursus leer ik je hoe je je gitaar kunt stemmen. Je kunt hier ook bekijken hoe dat moet. 

Op wat voor soort gitaar moet ik beginnen?

In de gratis cursus leg ik je uit welke gitaar je het beste kunt kopen. Het meest gebruikelijke voor beginners is een akoestische Westerngitaar!

Voor welke leeftijd is deze cursus?

Voor gitaristen vanaf 8 jaar en ouder.

Is online les beter dan gitaarles in het echt?

Beide vormen hebben hun voor- en nadelen. Het voordeel van fysiek gitaarles bij een privéleraar is vooral dat je individueel wordt benaderd. Toch heb ik in mijn eigen lespraktijk ervaren dat ik bij het eerste half jaar van gitaar spelen bij iedereen ongeveer dezelfde lessen geef.

De voordelen van online gitaarles is dat je overal en wanneer je maar wilt aan de slag kan, je in je eigen tempo vooruit gaat, en je de instructies zo vaak kan terugkijken als je wilt. Daarnaast kun je mij altijd vragen stellen en is er de mogelijkheid om je eigen liedjes te kiezen of een live online les met mij in te plannen.

Hoe weet ik dat ik genoeg talent heb voordat ik hieraan begin?

Probeer daarvoor de gratis gitaarcursus. Als je de 5 liedjes in die cursus kunt spelen, weet je dat je genoeg aanleg hebt voor gitaar. Je kunt hier de gratis cursus volgen.

Geef je ook losse online lessen?

Ja, je kan bij kies je eigen liedje een nummer aanvragen waarvan jij de bladmuziek en een uitlegvideo toegestuurd krijgt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een live online les bij me in te plannen.

Een andere vraag?

Neem hier contact met me op

Al je vragen beantwoord? Begin met de basiscursus

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?