Sla je slag! Online gitaarcursus
slag- en ritme

Heb je de basis van gitaar spelen onder de knie? Breid dan je skills uit met de slag- en ritmecursus. Als je wat basisakkoorden kent en wat simpele popliedjes kunt meespelen weet je dat jij kunt beginnen aan de slag- en ritmecursus. Aan het eind van de cursus kun je elk slagliedje aan!

Aart Lameris
Leer online gitaar spelen
met liedjes
Verbeter stap-voor-stap
jouw skills
Laagdrempelig, in het ritme dat
bij jou past

Wil je jouw gitaarskills naar een hoger niveau tillen? hiermee krijg je de slag te pakken!

Je hebt al een leuke basis van gitaar spelen onder de knie. Maar je hebt nog regelmatig het probleem dat je slag net niet lekker loopt of dat je er eigenlijk meer uit wilt halen.

Je wilt weten hoe je een goede slag te pakken krijgt, weten wanneer je welk slagje kunt gebruiken en snappen hoe een slagstructuur is opgebouwd. Met de slag- en ritmecursus leer je stapsgewijs alle slagtechnieken met de fijnste liedjes!

Aart Lameris
Sfeer
Steffen Hazekamp over Aart Lameris, gitaarleraar
“Ik zou deze cursus aanbevelen voor gitaristen die de basisakkoorden onder de knie hebben. In deze cursus zitten de meest voorkomende technieken dus begin er op tijd mee zodat je slaghand kan wennen en uiteindelijk speel je dan de meeste songs met gemak na. Er zitten ook erg mooie nummers in de cursus om mee te spelen!” Steffen Hazekamp

Wat leer je in deze online slag- en ritmecursus? In 20 lessen van basisslagjes naar gevorderde liedjes

Leer in 20 online gitaarlessen de lekkerste slagliedjes! Krijg alle technieken vingervlug onder de knie met hulp van heldere uitlegvideos, duidelijke bladmuziek en de originele tracks. Van snelle slagjes, tikken en dempen tot 6/8e slagjes.

Deze cursus richt zich op gitaristen die de basis van het gitaar spelen al in de vingers hebben. Sta je aan het begin van gitaar spelen? Probeer dan eerst de gratis gitaarcursus

 • Gitaristen met een basisniveau
 • Gitaristen vanaf 8 jaar
 • Gemotiveerde muziekliefhebber
Aart Lameris
vanaf 66 euro

Wat je moet weten voordat je begint Slag- en ritmecursus voor gitaristen met een basisniveau

Wil je je slag- en ritmevaardigheden op gitaar helemaal op orde krijgen? Met de slag- en ritmecursus heb jij binnen no-time alles in huis om elk slagliedje aan te kunnen. Ik leer je aan de hand van 20 interessante slagliedjes hoe je de slag écht te pakken krijgt!

 • Stapsgewijs alle slagtechnieken
 • Lessen met een duidelijke structuur
 • Meespelen met 20 bekende liedje

Waar wacht je nog op? Sla je slag!

Aart Lameris

De voordelen van online leren gitaar spelen Online gitaarles waar jij in de lead bent!

Krijg meteen toegang tot de cursus
op je mobiel, tablet of laptop
Leer in het ritme dat bij jou past,
op de momenten die jou uitkomen
Kijk de online gitaarlessen
zo vaak terug als je wilt

Wil je de slag écht te pakken krijgen? Start met de slag- en ritmecursus!

basis


voor € 66
 • Toegang tot de slag- en ritmecursus
 • 20 lessen met leuke liedjes
 • Alle lessen onbeperkt beschikbaar

premium

van € 96,00

voor € 90
 • Toegang tot de slag- en ritmecursus
 • 20 lessen met leuke liedjes
 • Alle lessen onbeperkt beschikbaar
 • 1x live online privéles t.w.v. 30 euro
 • De voordeligste optie
Voordeligste optie

Niet tevreden? Binnen 14 dagen 100% geld-terug-garantie!

Veelgestelde vragen heb je een vraag over de slag- en ritmecursus?

Kan ik meteen beginnen?

Als je de cursus aanschaft krijg je meteen toegang tot alle lessen. Je kan het helemaal op je eigen tijd en tempo doen, dus je kunt inderdaad direct aan de slag!

Hoe weet ik of ik het juiste niveau heb om te beginnen aan de slag- en ritmecursus?

Als je basisakkoorden kent, die goed met elkaar weet te wisselen en al een paar verschillende slagjes kunt spelen weet je dat je kunt beginnen met de slag- en ritmecursus. Heb je de basis er nog niet goed in zitten? Doe dan eerst de basiscursus.

Hoe zien de online lessen eruit?

Na de aanschaf van de cursus krijg je toegang tot een online portaal waarin je alle lessen ziet staan. Per les is er een duidelijke instructievideo, bladmuziek en een track waarbij je kunt meespelen met het nummer. Als het gelukt is kun je door naar de volgende les.

Is de cursus altijd beschikbaar?

Ja! De cursus is onbeperkt beschikbaar en verloopt niet. De lessen kun je vanaf het begin af aan allemaal bekijken. Het is wel aan te raden om de volgorde van lessen aan te houden.

Is online les beter dan gitaarles in het echt?

Beide vormen hebben hun voor- en nadelen. Het voordeel van fysiek gitaarles bij een privéleraar is dat je individueel wordt benaderd. Toch heb ik in mijn eigen lespraktijk ervaren dat ik bij het eerste half jaar van gitaar spelen bij iedereen ongeveer dezelfde lessen geef.

De voordelen van online gitaarles is dat je overal en wanneer je maar wilt aan de slag kan, je in je eigen tempo vooruit gaat, en je de instructies zo vaak kan terugkijken als je wilt. Daarnaast kun je mij altijd vragen stellen en is er de mogelijkheid om je eigen liedjes te kiezen of feedback op jouw gitaarspel aan te vragen.

Geef je ook losse online lessen?

Ja, je kan bij kies je eigen liedje een nummer aanvragen waarvan jij de bladmuziek en een uitlegvideo toegestuurd krijgt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een live online les bij me in te plannen of feedback op jouw gitaarspel aan te vragen.

Een andere vraag?

Neem hier contact met me op

Wil je beginnen? Krijg hier toegang tot de slag- en ritmecursus

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?