Sla je slag! Online gitaarcursus
slag- en ritme

Heb je de basis van gitaar spelen onder de knie? Breid dan je skills uit met de slag- en ritmecursus. Als je wat basisakkoorden kent en wat simpele popliedjes kunt meespelen weet je dat jij kunt beginnen aan de slag- en ritmecursus. Aan het eind van de cursus kun je elk slagliedje aan!

Aart Lameris
Leer online gitaar spelen
met liedjes
Verbeter stap-voor-stap
jouw skills
Laagdrempelig, in het ritme dat
bij jou past

Wil je jouw gitaarskills naar een hoger niveau tillen? hiermee krijg je de slag te pakken!

Je hebt al een leuke basis van gitaar spelen onder de knie. Maar je hebt nog regelmatig het probleem dat je slag net niet lekker loopt of dat je er eigenlijk meer uit wilt halen.

Je wilt weten hoe je een goede slag te pakken krijgt, weten wanneer je welk slagje kunt gebruiken en snappen hoe een slagstructuur is opgebouwd. Met de slag- en ritmecursus leer je stapsgewijs alle slagtechnieken met de fijnste liedjes.

Aart Lameris
Sfeer

Wat leer je in deze online slag- en ritmecursus? In 20 lessen van basisslagjes naar gevorderde liedjes

Leer in 20 online gitaarlessen de lekkerste slagliedjes! Krijg alle technieken vingervlug onder de knie met hulp van heldere uitlegvideos, duidelijke bladmuziek en de originele tracks. Van snelle slagjes, tikken en dempen tot 6/8e slagjes. Eenmalige aankoop, voor altijd tot jouw beschikking!

  • Begin (gratis) met een lekker slagliedje
  • Bereid stap-voor-stap jouw slag- en ritmeskills uit
  • Eindig met de mooiste, gevorderde slagliedjes
Aart Lameris

De voordelen van online leren gitaar spelen Online gitaarles waar jij in de lead bent!

Krijg meteen toegang tot de cursus
op je mobiel, tablet of laptop
Leer in het ritme dat bij jou past,
op de momenten die jou uitkomen
Kijk de online gitaarlessen
zo vaak terug als je wilt

Wat je moet weten voordat je begint Slag- en ritmecursus voor gitaristen met een basisniveau

Deze cursus richt zich op gitaristen die de basis van het gitaar spelen al in de vingers hebben. Weet je niet zeker of deze online slag- en ritmecursus past bij jouw spelniveau? Probeer dan eerst gratis en vrijblijvend de eerste les (of doe eerste de gratis gitaarles)! Gaat dit naar wens? Dan weet ik zeker dat je ook aan de andere lessen veel plezier gaat beleven.

  • Gitaristen met een basisniveau
  • Gitaristen vanaf 8 jaar
  • Gemotiveerde muziekliefhebbers
Aart Lameris
Steffen Hazekamp over Aart Lameris, gitaarleraar
“ik zou deze cursus aanbevelen voor gitaristen die de basisakkoorden onder de knie hebben. in deze cursus zitten de meest voorkomende technieken dus begin er op tijd mee zodat je slaghand kan wennen en uiteindelijk speel je dan de meeste songs met gemak na. ook als je al iets langer gitaar speelt is het geschikt. je kunt mooi meten hoe ver je spel gevorderd is, want er zitten erg mooie nummers in de cursus om mee te spelen!” Steffen Hazekamp
66 euro

20 lessen Slag- en ritmecursus

Wil je je slag- en ritmevaardigheden op gitaar helemaal op orde krijgen? Met de slag- en ritmecursus heb jij binnen no-time alles in huis om elk slagliedje aan te kunnen. Ik leer je aan de hand van 20 interessante slagliedjes hoe je de slag écht te pakken krijgt!

  • Stapsgewijs alle slagtechnieken
  • Lessen met een duidelijke structuur
  • Meespelen met 20 bekende liedjes
Aart Lameris
Sfeer

Niet tevreden? Binnen 14 dagen 100% geld-terug-garantie!

Veelgestelde vragen heb je een vraag over gitaar spelen of mijn aanbod?

Kan ik meteen beginnen?

Als je de cursus aanschaft krijg je meteen toegang tot alle lessen. Je kan het helemaal op je eigen tijd en tempo doen, dus je kunt inderdaad direct aan de slag!

Hoe lang ben ik met de basiscursus bezig?

De meeste gitaristen zijn er ongeveer een half jaar tot een jaar mee bezig. Natuurlijk is het afhankelijk van hoeveel tijd je erin steekt, maar als je gemotiveerd bent kan het heel snel gaan!

Hoe vaak moet ik oefenen om de basis goed aan te leren?

Het beste is om dagelijks gitaar te spelen. Dat hoeft niet altijd lang te zijn, het is vooral belangrijk dat het elke dag weer even terugkomt. 20 minuten tot een half uurtje is voldoende, meer mag altijd!

Moet ik noten leren lezen?

Nee. Op gitaar gebruiken we akkoordenschema’s en tabs. Tabs zijn voor gitaar veel makkelijker dan noten. De meeste mensen snappen tabs meteen, dus hoef je het niet te leren lezen. Soms kijken we wel naar het ritme van de noten, maar verder gebruiken we alleen akkoorden en tabs!

Hoe stem ik mijn gitaar?

In mijn gratis cursus leer ik je hoe je je gitaar kunt stemmen. Je kunt hier ook bekijken hoe dat moet. 

Op wat voor soort gitaar moet ik beginnen?

In de gratis cursus leg ik je uit welke gitaar je het beste kunt kopen. Het meest gebruikelijke voor beginners is een akoestische Westerngitaar!

Voor welke leeftijd is deze cursus?

Voor gitaristen vanaf 8 jaar en ouder.

Is online les beter dan gitaarles in het echt?

Beide vormen hebben hun voor- en nadelen. Het voordeel van fysiek gitaarles bij een privéleraar is vooral dat je individueel wordt benaderd. Toch heb ik in mijn eigen lespraktijk ervaren dat ik bij het eerste half jaar van gitaar spelen bij iedereen ongeveer dezelfde lessen geef.

De voordelen van online gitaarles is dat je overal en wanneer je maar wilt aan de slag kan, je in je eigen tempo vooruit gaat, en je de instructies zo vaak kan terugkijken als je wilt. Daarnaast kun je mij altijd vragen stellen en is er de mogelijkheid om je eigen liedjes te kiezen of een live online les met mij in te plannen.

Hoe weet ik dat ik genoeg talent heb voordat ik hieraan begin?

Probeer daarvoor de gratis gitaarcursus. Als je de 5 liedjes in die cursus kunt spelen, weet je dat je genoeg aanleg hebt voor gitaar. Je kunt hier de gratis cursus volgen.

Geef je ook losse online lessen?

Ja, je kan bij kies je eigen liedje een nummer aanvragen waarvan jij de bladmuziek en een uitlegvideo toegestuurd krijgt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een live online les bij me in te plannen.

Een andere vraag?

Neem hier contact met me op

Wil je beginnen? Krijg hier toegang tot de slag- en ritmecursus