Leer alle theorie op gitaar! Online gitaarcursus muziektheorie

Wil je alles weten over toonladders, akkoorden en nootnamen? En ben je benieuwd hoe het zit met intervallen, toonsoorten en de kwintencirkel? In de muziektheoriecursus ga je in 10 lessen door deze onderwerpen heen. En het mooie is: alles is toegepast op gitaar zodat je het op jouw instrument gaat begrijpen!

Muziektheorie gitaar
Alle basiskennis uit
de muziektheorie
Je leert muziek
beter begrijpen
Speciaal toegepast
op gitaar

Word een betere gitarist met deze kennis Combineer de theorie met de praktijk!

Muziektheorie is onmisbaar als je muzikant bent. Veel informatie over muziektheorie is algemeen, maar in deze cursus pas ik de theorie speciaal toe op gitaar. Alle basisinformatie uit de muziektheorie die je nodig hebt om gitaar te leren spelen komt aan bod.

Als je beter begrijpt hoe de theorie in elkaar steekt, snap je dingen die je in de praktijk tegenkomt vaak ook beter. In deze cursus leer ik je de theorie en praktijk combineren zodat je weer een betere gitarist wordt!

Muziektheorie gitaar
Sfeer

Wat leer je in deze online muziektheoriecursus? In 10 lessen ga je begrijpen hoe de theorie op gitaar werkt

Leer in 10 online lessen de belangrijkste onderwerpen uit de muziektheorie! Je gaat de theorie achter muziek steeds beter begrijpen, met hulp van heldere uitlegvideo's, duidelijke overzichten en praktische oefeningen. Van toonladders en kwintencirkel tot intervallen en nootnamen. Eenmalige aankoop, voor altijd tot jouw beschikking!

  • Toonladders, akkoorden en nootnamen
  • Intervallen, kwintencirkel en toonsoorten
  • Alles speciaal toegepast op gitaar
Muziektheorie gitaar

De voordelen van online leren gitaar spelen Online gitaarles waar jij in de lead bent!

Krijg meteen toegang tot de cursus
op je mobiel, tablet of laptop
Leer in het ritme dat bij jou past,
op de momenten die jou uitkomen
Kijk de online gitaarlessen
zo vaak terug als je wilt
30 euro

10 lessen Muziektheoriecursus

Breid jouw gitaarskills uit en leer muziektheorie op gitaar! Van ritme, notenlengte en slagjes tot praktische oefeningen met de pentatonische toonladder. Het komt allemaal stapsgewijs voorbij, terwijl je de muziek steeds beter leert begrijpen.

  • Alle basiskennis uit de muziektheorie
  • Je leert muziek beter begrijpen
  • Speciaal toegepast op gitaar
Muziektheorie gitaar
Sfeer

Niet tevreden? 100% geld-terug-garantie!

Beanca Stam over Aart Lameris, gitaarleraar
“Aart is gedreven, spontaan, serieus, heeft veel kennis van muziek en gitaar en heeft een groot aanbod van leuke liedjes. Ik heb al veel van hem geleerd en het blijft leuk om lessen van hem te volgen!” Beanca Stam

Veel gestelde vragen Heb je een vraag over de muziektheoriecursus?

Kijk of het antwoord tussen de veel gestelde vragen staat.

Kan ik meteen beginnen?

Als je de cursus aanschaft krijg je meteen toegang tot alle lessen. Je kan het helemaal op je eigen tijd en tempo doen, dus je kunt inderdaad direct aan de slag!

Hoe ziet deze online cursus eruit?

Als je de muziektheoriecursus aanschaft kom je in een online omgeving terecht waar je de cursus ziet staan. De cursus is onderverdeeld in 10 lessen. Bij elke les komt er een onderwerp uit de muziektheorie aan bod die je uitgelegd krijgt in een video. Bij elke les zit ook een duidelijk overzicht met de info die je nodig hebt op papier. Daarnaast zijn er nog een paar oefeningen toegevoegd die je kunt doen om de theorie ook in de praktijk te gaan toepassen. 

Welk niveau moet je hebben om te beginnen aan de muziektheoriecursus?

Het is handig als je al een basis van gitaar spelen onder de knie hebt. Verder is het voor elke gitarist handig om meer te leren over muziektheorie. Als je eenvoudige slagliedjes (bijvoorbeeld uit mijn kampvuurboekje) mee kunt spelen, weet je dat je veel gaat leren van deze muziektheoriecursus.

Sta je nog helemaal aan het begin van gitaar spelen? Bekijk dan eerst mijn basiscursus voordat je de muziektheorie gaat doen. 

Zijn de onderwerpen niet te ingewikkeld voor mij?

Misschien klinken termen als kwintencirkel, toonsoorten of intervallen wat ingewikkeld. Toch is het juist zo dat ik deze cursus heb gemaakt om deze onderwerpen eenvoudig aan je uit te leggen zodat je leert begrijpen hoe ze in elkaar steken. Met een duidelijke uitleg ga je begrijpen hoe het in elkaar steekt. Als je een kleine basis van gitaar spelen onder de knie hebt, weet ik zeker dat deze cursus niet te ingewikkeld voor je is. 

Waarom is deze cursus goedkoper dan je andere cursussen?

Dat heeft te maken met het aantal lessen. Mijn basiscursus is 99 euro voor 30 lessen, andere cursussen zijn 66 euro voor 20 lessen en de muziektheoriecursus bestaat uit 10 lessen en kost slechts 30 euro. Extra goedkoop dus! En dat doe ik omdat ik het belangrijk vind dat gitaristen aandacht besteden aan muziektheorie. 

Is online les beter dan gitaarles in het echt?

Beide vormen hebben hun voor- en nadelen. 

De voordelen van online gitaarles is dat je overal en wanneer je maar wilt aan de slag kan, je in je eigen tempo vooruit gaat, en je de instructies zo vaak kan terugkijken als je wilt. Daarnaast kun je mij altijd vragen stellen en is er de mogelijkheid om je eigen liedjes te kiezen of een live online les met mij in te plannen.

Geef je ook losse online lessen?

Ja, je kan bij kies je eigen liedje een nummer aanvragen waarvan jij de bladmuziek en een uitlegvideo toegestuurd krijgt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een live online les bij me in te plannen of feedback op jouw gitaarspel aan te vragen.

Een andere vraag?

Neem hier contact met me op

Meteen beginnen? Krijg direct toegang tot de muziektheoriecursus

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?