Doe mee met het LIVE is LIFE event Het live event voor de beginnende gitarist!

Live of met andere mensen gitaar spelen is ontzettend gaaf, maar tegelijkertijd ook spannend. Deze live-dag biedt dé uitkomst: een professionele band speelt de muziek en jij doet in de zaal mee! Zo speel je écht live, maar blijft het toch laagdrempelig.

In de ochtend word je klaargestoomd om goed mee te kunnen doen en in de middag spelen we samen met de band de leukste klassiekers. 

Aart Lameris
het live event van het jaar
voor de beginnende gitarist
zet de volgende stap in
jouw ontwikkeling op gitaar
echt live spelen, maar
toch laagdrempelig

LIVE IS LIFE! Zet de volgende stap in jouw gitaar-carriere!

Tijdens de live-dag word je door middel van een workshop en Q&A klaargestoomd voor de show. Daarna gaan we de leukste nummers live meespelen met een professionele band!

Het nummer 'Live is Life' van Opus staat deze dag centraal en daarnaast spelen we liedjes uit #kampvuurheld en #haardvuurheld. Heb jij een aantal liedjes van niveau 2 of 3 uit de boekjes onder de knie? Dan ben je op niveau om mee te doen.

Samen gitaar spelen is het leukste wat er is! Ook leer je hier heel veel van: goed timen met muziek is een belangrijke skill om te leren.

Aart Lameris
Sfeer
echt live spelen, maar toch laagdrempelig!

Doe je mee? Alle praktische informatie:

  • Datum: zaterdag 19 oktober 2024
  • Tijd: van 10:00u tot 16:00u
  • Locatie: Zwolle (Grote Voort 10)
  • Gratis parkeergelegenheid

  • Ticketprijs: € 90,-
  • Toeschouwersticket: € 45,-
  • Inclusief hapjes & drankjes
  • Inclusief uitgebreide lunch

Het wordt een interactieve dag met fantastische live muziek.
Een life-event om nooit te vergeten!

Aart Lameris
Sfeer

Heb je een vraag over het event? bekijk de veelgestelde vragen

Wat moet ik meenemen naar het event?

Neem je gitaar en kampvuurboekjes #kampvuurheld en #haardvuurheld mee. Dat is het belangrijkst. Daarnaast is een lessenaar ook heel handig en als je elektrisch gitaar speelt, neem dan ook je gitaarversterker mee. De rest wordt verzorgd!

Welk niveau moet ik hebben om mee te kunnen doen?

Om mee te kunnen doen moet je de makkelijkste liedjes uit de boekjes #kampvuurheld en #haardvuurheld kunnen spelen. Als het lukt om aardig mee te doen met liedjes van niveau 2 of 3, dan heb je genoeg skills in huis om mee te kunnen doen met het live-event.

Hoe ziet het programma eruit?

In de ochtend is er een workshop, een Q&A en word je klaargestoomd voor de live-show. Dan is er een uitgebreide lunch tussendoor en in de middag gaan we live met de band een mooie lijst van nummers spelen!

Welk repertoire wordt er gespeeld?

Het themanummer 'Live is Life' van Opus gaan we spelen. Die kun je hier alvast instuderen. Daarnaast spelen we het repertoire uit de boekjes #kampvuurheld en #haardvuurheld, dus je kunt je thuis alvast goed voorbereiden!

Welke band speelt er live?

Ik heb een band samengesteld met professionele muzikanten. Een drummer, een bassist, een zanger, een zangeres, een pianist en ik speel zelf gitaar. Ook is er een geluidsman met professionele apparatuur aanwezig, dus dit gaat fantastisch klinken allemaal!

Kan ik iemand meenemen om te kijken? Of moet die dan ook een ticket kopen?

Er zijn speciale tickets voor toeschouwers voor een gereduceerd tarief. Jouw ticket kost 90 euro, die van een toeschouwer 45. Degene die je meeneemt kan meekijken met jouw gitaarspel en mee genieten van de live muziek. Het tickets is inclusief hapjes en drankjes en ook inclusief een uitgebreide lunch.

Bij het bestellen van jouw ticket kun je een toeschouwersticket mee bestellen! 

Is de locatie goed bereikbaar?

De locatie ligt dicht langs de snelweg en er is gratis parkeergelegenheid op het terrein. Met de auto is het goed te doen. Er is ook een bushalte in de buurt (Blaloweg) waar verschillende stad- en lijnbussen vanaf Zwolle centraal naartoe gaan. Vanaf de bushalte is het nog 5 minuutjes lopen.

Kun je goed parkeren bij de locatie?

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kan ik mijn dieetwensen doorgeven voor de lunch?

Ja, mocht je een dieet hebben zoals vegan, glutenvrij, halal of lactosevrij, geef dat dan tijdig aan me door. Op die manier kan ik er rekening mee houden en iets voor je regelen. Voor vegetarisch zijn er al voldoende opties aanwezig.

Andere vraag?

Heb je een andere vraag? Neem dan via deze pagina contact met me op.

Hét live-event voor de beginnende gitarist! Ben jij er ook bij?

Aart Lameris Heb je een gitaarvraag?